Vedete din Romania

#devaluiri #ramona olaru

Ramona Olaru, despre ce nu accepta de la persoanele din jurul ei. Ce reguli are vedeta

Ramona Olaru este vehementa atunci cand vine vorba despre persoanele din jurul ei. Frumoasa asistenta de televiziune a explicat ca nu accepta sa stea alaturi de oameni care nu isi respecta promisiunile sau nu sunt punctuali, astfel ca renunta imediat la genul acesta de legaturi.

“Am multe, dar in primul rand, daca esti un om care a zis ca face un lucru intr-o anumita zi, intr-un anumit timp sau intr-un anumit fel si nu l-ai facut, pentru mine nu mai existi! Asta nu suport! Practic, este neseriozitate! Nu imi plac persoanele care nu sunt punctuale. De curand, in urma cu 2-3 luni, am iesit cu niste amice, tinand cont ca eu nu am neaparat prietene. Am iesit cu niste amice la masa, am zis: “Hai sa mergem! La ora 7 ne vedem in fata respectivului loc!”. Am spus: “OK, gata, ne vedem!”. Am ajuns la 7 fara 2 minute, tinand cont ca eu mereu ajung la timp. Am stat pana la 7:05, le-am scris: “Ati intarziat! Cat mai intarziati?”. “Ajungem imediat!”. Am mai stat pana la 7:10, n-am mai scris nimic, m-am urcat in masina si am plecat acasa! Nu (n.r. nu a mai vorbit cu ele)! Vorbesc daca ne vedem pe strada, ne salutam, dar nu ne mai facem planuri impreuna niciodata! Ma tragi inapoi, imi iei energia, ma consumi! Ma duc inainte cu alti oameni care vor sa mearga in acelasi ritm cu mine!”, a spus ea pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare