Vedete din Romania

# anda calin #liviu varciu #dezvaluiri

Ce a fost dezvaluit despre nunta lui Liviu Varciu cu Anda Calin: “Nu neaparat ascuns”

 

Liviu Varciu si Anda Calin formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc, fiind impreuna de ani buni si bucurandu-se de doi copii superbi. Totusi, cei doi nu s-au casatorit pana acum, insa timpul nu este pierdut! Superba bruneta a dezvaluit ca marele eveniment o sa fie intim si restrans.

„Sa zic ca 40% a contat si aportul pe care l-am adus relatiei, dar 60% a contat ceea ce el si-a dorit pentru relatia aceasta. Conteaza, dar niste copii nu definesc o relatie. Nu pot spune ca a fost foarte greu de „dresat” poate pentru ca ajunsese la o varsta la care isi dorea alte lucruri de la viata.

Nu sunt sigura ca veti afla (n.r. despre nunta). Va fi un eveniment intim, nu neaparat ascuns, pentru ca noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred ca nu tot ceea ce facem noi intr-o relatie trebuie sa apara in presa neaparat, ca sa fie validat de cineva. Important este sa ne validam noi ca si familie, nu sa ne valideze altii”, a declarat Anda Calin, in cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit Cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului