Vedete din Romania

#radu valcan #dansez pentru tine #cuplu

Radu Valcan se iubeste cu o alta colega de la "Dansez pentru tine"

Radu Valcan face ravagii in randul participantelor de la concursul "Dansez pentru tine" de pe Pro TV. Dupa ce a cucerit-o pe partenera sa de dans, Elena Voscoboinic , acum, vedeta TV a trecut la Sandra Neacsu, marea castigatoare a editiei trecute din "ringul viselor".

Paparazzi de la Click! i-au surprins pe cei doi luand masa intr-un cadru intim in restaurantul City grill din zona Primaverii.
Acestia au stat la o masa mai retrasa, au baut cafea si au vorbit vrute si nevrute, amuzandu-se copios unul in compania celuilalt.

Radu si Sandra, partenera lui Jean de la Craiova in concurs, au parasit locatia dupa miezul noptii. Au plecat impreuna cu masina, insa nu si-au petrecut noaptea in acelasi apartement.

Sandra (23 ani) a ramas prin zona clubului Twice, in timp ce Valcan a intrat intr-un bloc de pe langa hotelul Crystal Palace, potrivit informatiilor date de Click!.

Contactat insa de jurnalisti, prezentatorul "Povestirilor adevarate" a evitat cu diplomatie detaliile picante.

"Nu ne-am mai vazut de cand s-a terminat concursul, o perioada in care ne-am inteles foarte bine. Ne-am reintalnit zilele trecute la un eveniment si am stabilit sa ne vedem la o cafea. Asa ca, aseara, am iesit la restaurant si ne-am amintit cu placere de momentele de la `Dansez pentru tine`", a fost declaratia data de acesta publicatiei Click!.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului