Vedete din Romania

#bianca dragusanu #catalin botezatu #cuplu

Bianca Dragusanu renunta si la Capatos de dragul lui Bote

Bianca Dragusanu pare dispusa sa renunte la orice pentru ca relatia ei cu Botezatu sa mearga bine. Dupa ce, cu putin timp in urma, prin presa se zvonea ca cei doi s-ar fi despartit in urma unei certii, acum blonda lui Bote vine sa intareasca spusele desingerului potrivit carora relatia ar merge perfect.

Astfel, asistenta lui Capatos din emisiunea "Un show pacatos", de pe Antena 1, afirma ca ar renunta fara nicio problema la acest job daca iubitul ei i-ar cere-o.

"Daca pe Catalin il deranjeaza ca merg la emisiune si daca imi va cere sa renunt, sigur ca il voi asculta, pentru ca il iubesc", a precizat pentru "ring" Bianca Dragusanu.

In alta ordine de idei, se pare ca frumoasa blondina atrage cat mai multe invidii si de aici si scandaluri. Mai nou, artista este pusa la zid de iubita lui Alin Simota, patronul clubului de fotbal Jiul Petrosani.

Potrivit site-ului agentia.org, actuala prietena a lui Simota, pe numele ei Mirela, nu a vrut sub nicio forma sa petreaca Revelionul cu Bianca, pretextand ca in urma cu multi ani, aceasta ar fi avut o relatie cu Alin Simota.

Bianca despre Mirela Simota: "E o femeie complexata "

"Toata aceasta poveste a pornit de la actuala lui iubita, Mirela, care e invidioasa, geloasa si crede ca eu vreau sa am o relatie cu Alin. Este exclusa din start aceasta varianta, cu atat mai mult cu cat il cunosc pe Alin de cand aveam doar sapte ani, tatal meu fiind angajatul lui de vreo 30 de ani. Practic, am crescut alaturi de el, cum as fi putut sa am o relatie cu el?!", a fost insa declaratia data de Bianca pentru "ring".

Iubita lui Botezatu a recunoscut ca trebuia sa-si petreaca Revelionul impreuna cu Simota si Mirela, insa a renuntat la idee dupa ce a observat ca aceasta din urma cu aluzii de acest gen.  

"Am sunat-o pe Mirela si i-am spus ca s-ar putea sa merg de revelion acolo si i-am propus sa ne vedem. Apoi, ea a inceput sa-mi trimita tot felul de mesaje dubioase si atunci am renuntat. Nu voiam sa creada ca vreau sa-i iau barbatul. Imi scria ca stie ea ca vreau sa vin pentru Alin. E o femeie complexata", a concluzionat Bianca Dragusanu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare