Vedete din Romania

#culita sterp #declaratii #accident auto #tanara

Prima declaratie a tinerei care era in masina cu artistul Culita Sterp, cand el a provocat un accident rutier

Saptamana trecuta, Culita Sterp a provocat un accident rutier in miez de noapte, dupa ce a fugit de un echipaj de politie care il surprinsese cu aparatul radar ca rula cu o viteza prea mare prin Cluj.

 

In goana lui, artistul a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a intrat intr-un alt autovehicul care circula regulamentar, iar soferul masinii a fost luat cu ambulanta si dus la spital. Potrivit celor spuse de oamenii legii, Culita Sterp era baut in momentul producerii accidentului!

Insa acestea nu au fost singurele probleme ale manelistului. Din masina lui, de pe scaunul din dreapta, imediat dupa accident a coborat o blonda misterioasa. Care nu era iubita lui! Dupa aparitia in mediul online a imaginilor cu acea tanara, s-a speculat ca ea ar fi amanta lui Culita Sterp, insa aceasta a venit cu o explicatie pe Instagram.

 

@mariadragomir121 Culita Sterp accident #culitasterp #culita_sterp_official ♬ Lumea mea - Emilian & Ioana Ignat

„Initial nu am vrut sa discut despre acest subiect, dar am vazut ca lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Au aparut speculatii pe TikTok si in presa cum ca as fi amanta lui Culita. Mi-as dori sa incetati cu aceste acuzatii, deoarece singura interactiune dintre mine si Culita a fost strict profesionala. Sotia lui stia de prezenta mea in masina, a vorbit cu ea la scurt timp dupa ce am plecat de la resort. Zilele trecute am fost contactata pentru aparitia mea in videoclip, care s-a filmat miercuri, iar dupa terminarea filmarilor artistul m-a dus acasa, pentru ca eu aveam sedinta la birou urmatoarea dimineata (sunt agent imobiliar, nu dansatoare), iar el se indrepta spre Cluj, dat fiindca are apartament la Cluj si urma sa doarma acolo. Castingul pentru care s-a vorbit era pentru alta fata, insa de la un rol in videoclip la eticheta de «dansatoare» este cale lunga. Numai bine, rau la nimeni”, a scris ea pe internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare