Vedete din Romania

#taxa anuala #andreea marin #violeta #scoala

90.000 de euro! Atat a platit Andreea Marin pentru scoala fiicei sale, Violeta

Andreea Marin este, cu siguranta, una dintre cele mai cunoscute vedete pe care le-a avut vreodata Romania, iar toata tara o recunoaste cand o vede.

 

Nu mai este niciun secret ca vedeta care in luna decembrie va implini 48 de ani o duce foarte bine din punct de vedere financiar, iar cei de la SpyNews au aflat inclusiv cat o costa pe „Zana Surprizelor” scoala fiicei ei si a lui Stefan Banica, Violeta.

Din cate se pare, inscrierea la scoala la care merge Violeta a costat 1.000 de euro, iar pentru cinci ani de educatie s-au platit 11.125 de euro. Pe langa aceasta suma, inca 800 de euro costa masa. Astfel, suma totala platita pentru anii de gimnaziu s-ar ridica la aproximativ 90.000 de euro.

Dupa ce a vazut stirea de pe SpyNews, o fana i-a scris Andreei Marin pe retelele de socializare, iar vedeta i-a raspuns, dupa cum noteaza Libertatea. „Fata Andreei Marin merge la o scoala particulara, daca isi permite doamna. Particularii va jumulesc de bani, crezi ca va fi mai inteligenta?”, i-a scris fana.

„Nu, nu este o scoala de lux, ci doar una civilizata. Este o scoala privata cu un buget moderat in comparatie cu celelalte, dar care ofera foarte mult in privinta educatiei si sunt foarte multumita ca parinte. Si da, muncesc in primul rand pentru copilul meu. In rest, rautatile gratuite nu isi au locul aici”, a fost raspunsul oferit de Andreea Marin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare