Vedete din Romania

#sarcina daniela crudu # sex bebelus #daniela crudu

Daniela Crudu, primele detalii despre sexul bebelusului ei: „Doamna doctor a spus”

Ajunsa la 33 de ani, varsta pe care a implinit-o in vara acestui an, Daniela Crudu a dezvaluit recent ca este insarcinata si ca urmeaza sa devina mama pentru prima data.

 

Invitata in emisiunea lui Capatos, unde chiar ea a lucrat ani de zile, Daniela Crudu a facut dezvaluiri despre sarcina ei, afirmand ce i-a spus doamna doctor la care a fost pentru analize.

„Acum am 14 saptamani. Avem nasi, sunt prietenii lui Dani din copilarie. Ne cunoastem foarte bine, ne intelegem foarte bine. Acum sunt bine, mi-am revenit. Sunt fericita ca pot si eu sa ies afara, sa fac chestii. Nu puteam sa fac nimic, ca imi era rau. Am fost la doctor si nu s-a vazut. Bine, doamna doctor a spus ca ea crede ca e fetita, din ce vede ea. Dar a spus ca nu poate sa spuna 100%”, a spus Daniela Crudu.

 

Inainte de a merge in emisiunea de la Antena Stars, Daniela Crudu dezvaluia insa ca ea crede ca va fi mama de baiat: „Sa vezi ce mamica o sa fiu! O sa fiu cea mai nebuna si cea mai distractiva. O sa ma joc incontinuu cu el. Copiii de asta au nevoie. Eu simt ca o sa fie baietel. Lumea imi spune la fel pentru ca am o burtica destul de mare pentru 3 luni de sarcina”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului