Vedete din Romania

# bordea #spike #atac #prieteni

Prietenii lui Bordea il ataca pe Spike! Artistul, acuzat ca si-a creat cariera pe spatele lor: „Asta l-a propulsat”

Anul trecut, imediat dupa ce s-a aflat ca Livia si Catalin Bordea divorteaza, tabloidele au descoperit si motivul separarii: sotia comediantului a inceput o relatie cu Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai acestuia.

Pe langa prietenia foarte lunga care ii lega, Spike a fost si cavaler de onoare la nunta lui Catalin Bordea cu Livia. Iar ceea ce s-a intamplat odata cu divortul i-a socat de-a dreptul pe prietenii comediantului.

Intr-un interviu pentru Cancan, Radu Bucalae, si el tot comediant, a dezvaluit ca tot ce a facut Spike in ultima perioada este cu atat mai urat deoarece el si-a creat cariera pe spatele lor.

Potrivit lui Radu Bucalae, comediantii l-au ajutat sa lanseze clipul „Manele”, care are zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

„Toata prietenia si tot grupul, care acum cand te uiti la clip, esti... «Ba, am venit toti in ziua aia, aveam toti liber, ne-am adus haine de acasa, am venit in pijamale, in tot ce aveam noi mai bun». Ne-am schimonosit pe fata, moca, sa-ti aducem milioane. Asta l-a propulsat, de aici a bubuit! Grupul, care i-a fost alaturi la greu. Si el ne-a rasplatit... Radem, acum nu ne-a mai ramas decat sa radem”, a spus Radu Bucalae.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului