Vedete din Romania

#mama bolnava #otniela #clipe de cosmar

Otniela trece prin clipe de cosmar, dupa ce mama sa a murit. "Nu cred ca sunt in postura asta"

Otniela trece printr-o perioada extrem de dificila, avand in vedere ca si-a condus mama pe ultimul drum duminica, 28 ianuarie 2024.

 

In urma acestei tragice despartiri, Otniela a ales sa ramana discreta in ceea ce priveste detalii despre eveniment si a evitat sa discute public despre durerea pe care o resimte. Cu toate acestea, pe retelele de socializare, sora ei, Lisiana, a transmis un mesaj emotionant, descriind trecerea mamei lor catre cele vesnice. „Doamne, nu cred ca sunt in postura asta! La multi ani, desi este ziua mea astazi. Nu pot efectiv sa va zic nimic. Mama mea a plecat dintre noi in aceasta dimineata. S-a sfarsit chinul ei!”, a transmis sora Otnielei, Lisiana, pe retelele de socializare, potrivit Cancan.ro.

Intr-o postare pe Instagram, Otniela a facut publica o imagine cu coroana funerara pe care i-a pregatit-o mamei sale, pe care era inscriptionat un mesaj coplesitor: „Te iubesc, Mom”.

De ce boală suferea mama Otnielei

Mama Otnielei a trecut printr-o lupta grea impotriva unei boli necrutatoare. La sfarsitul anului trecut, Otniela a impartasit public faptul ca mama ei, cea care i-a dat viata, a fost diagnosticata cu cancer la pancreas. Aceasta veste tragica a adus o perioada dificila si plina de suferinta pentru intreaga familie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare