Vedete din Romania

# pensie monica tatoiu #monica tatoiu

Monica Tatoiu are o pensie uriasa. "Sunt foarte desteapta si modesta"

 

Monica Tatoiu a dezvaluit ca primeste lunar de la stat suma de 22.000 de lei, bani pe care ii considera drept rezultatul muncii sustinute in tinerete.

Fara sa se lase inteleasa ca a evitat taxele sau a comis ilegalitati pentru a-si construi avere, Monica Tatoiu sustine ca intreaga sa cariera a fost marcata de sacrificii si costuri considerabile. Cu o pensie de 22.000 de lei, Monica Tatoiu a recunoscut ca acest lucru a implicat neglijarea fiului sau si pierderea unor momente semnificative din copilaria acestuia.

Monica Tatoiu a mai spus ca fiul ei a crescut cu ajutorul soferilor si al personalului de serviciu. In ciuda sacrificiilor personale, femeia afirma ca nu a recurs niciodata la practici necinstite sau ilegale pentru a-si asigura succesul financiar.

„Da. Sa stii ca totul are un cost. Copilul meu a crescut cu soferul, cu cei doi soferi ai mei, si cu femeia de serviciu si-mi reproseaza. Multe din defectele lui sunt pentru ca eu nu am avut timp sa ma ocup de el. Stii cum e sa faci naveta la New Delhi saptamanal? Dar am o pensie de 22 (n.r de mii de lei), deci pe langa banii mei.

N-am bani afara, toti banii mei sunt in Romania, deci eu dorm linistita noaptea, n-am facut smecherii. Mi-am platit toate taxele si impozitele, de asta am 22 de mii de lei pensia, pe contributivitate. N-am facut nicio magarie pentru ca sunt foarte desteapta si modesta”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit capital.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare