Vedete din Romania

#magdalena #Deea Maxer #dinu maxer

Ce spune Deea Maxer despre Magdalena, actuala iubita a lui Dinu Maxer. Cele doua s-au intalnit la un eveniment in familie

Deea Maxer s-a intalnit cu actuala iubita a fostului ei sot, Magdalena Chihaia, la un eveniment de familie. Deea a oferit cateva impresii cu privire la partenera actuala a fostului ei sot.

 

In timpul weekendului, a avut loc un eveniment important in familia Maxer, la care cei doi fosti soti au fost amandoi invitati. Deea a venit la eveniment insotita de noul ei iubit, Robert, in timp ce Dinu Maxer a sosit insotit de Magdalena Chihaia, actuala sa partenera. Contrar asteptarilor, atmosfera a fost lipsita de orice momente inconfortabile, cei patru comportandu-se civilizat si petrecandu-si timpul placut la botezul nepoatei artistului.

Deea Maxer a facut primele comentarii despre intalnirea cu iubita fostului ei sot, mentionand ca cei doi copii ai sai se inteleg foarte bine cu Magdalena Chihaia. De asemenea, Deea Maxer a subliniat ca relatia celor doi copii cu Robert, noul ei iubit, este, de asemenea, una foarte armonioasa.

„Relatiile sunt normale, exista comunicare, copiii se inteleg foarte bine atat cu Robert, cat si cu Magda. Parintii Ayanei, fetita botezata ieri, sunt nasii Maysei. Simona, mama ei, Simona Maxer, este cea mai buna prietena a mea. Ne leaga o prietenie de peste 16 ani. Asa ca, da, am fost invitati la eveniment. A fost un eveniment in familie, ce-i drept, a fost un eveniment intim, foarte frumos. Au fost inconjurati doar de familie si apropiati”, a spus Deea Maxer, potrivit WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare