Vedete din Romania

#isa #Marius Elisei #oana roman

Oana Roman si Isa, abandonate in totalitate de Marius Elisei? Postarea emotionanta facuta de vedeta: "Sunt singurul ei sprijin"

Oana Roman a lasat loc de interpretari cu dezvaluirile sale recente referitoare la perioada dificila din viata sa. Punand accent pe Isabela, fiica ei si a lui Marius Elisei, vedeta a dezvaluit ca este singurul sprijin al fiicei ei.

 

Cu noua ani in urma, Oana Roman si Marius Elisei au devenit parinti pentru prima data, aducand pe lume pe micuta Isabela. In prezent, Isabela locuieste doar cu mama ei, in urma despartirii parintilor. Ea urmeaza cursurile unei scoli private, unde vedeta insasi ofera lectii de eticheta si buna purtare copiilor.

Recent, Oana Roman a distribuit o poza emotionanta alaturi de fiica ei, alaturi de un mesaj tot de impact.

 

“A fi mama ei este cel mai mare dar si cel mai mare privilegiu pe care mi l-a oferit viata. Este si o mare responsabilitate sa fiu mama unui copil atat de minunat, de bun si de evoluat spiritual si intelectual. Misiunea mea este sa ii ofer toate conditiile pentru ca ea sa evolueze si sa creasca frumos, in pace si liniste. Imi canalizez energia in a fi 100% alaturi de ea. Sunt singurul ei sprijin dar fiecare zi alaturi de ea este o bucurie imensa. Te iubeste mami mult!”, a scris Oana Roman.

Ulterior, vedeta a postat din nou fotografia, vorbind despre starea pe care o are in ultimul timp. “Poza asta sublima facuta ieri cand pentru cateva ore am simtit.ca ma lasa efectiv puterile..ajunsesem la epuizare fizica si emotionala.. fiind la ziua unei prietene dragi, prietenii mi au dat putere si Isa m a ajutat sa am din nou energie. Poza asta va ramane amintire despre puterea iubirii in cea mai grea perioada a vietii mele de pana acum”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare