Vedete din Romania

#facultate olanda #fiu anca serea #Anca Serea

Fiul Ancai Serea a renuntat la studiile din Olanda. La ce facultate este acum David

 

David, fiul cel mare al cunoscutei Anca Serea si al regretatului om de afaceri Filip Poplingher, a revenit in Romania dupa o perioada de studii in Olanda. In varsta de 21 de ani, tanarul s-a intors in tara, renuntand la studiile pe care le urma in strainatate.

In 2021, David a absolvit liceul cu succes si a fost acceptat la o universitate din Olanda, unde a ales sa studieze filosofia. Anca Serea s-a simtit mandra de realizarile fiului ei si l-a sprijinit in demersurile sale, asa cum o face si in prezent. Cu toate acestea, David a luat decizia de a parasi facultatea din Olanda si s-a inscris acum ca student la Facultatea de Studii Politice de Securitate a Universitatii din Bucuresti.

Intr-un interviu pentru Impact, Anca Serea a dezvaluit mai multe detalii despre viata si alegerile copiilor ei, inclusiv decizia lui David de a reveni in Romania si de a se dedica studiilor universitare aici.

„Copiii sunt foarte bine. David merge la facultate. Sarah a schimbat liceul de stat cu un liceu privat, toti sunt acolo, sub acoperisul casei noastre practic, pentru ca merg in cartier. Toata lumea e bine. Este Saptamana Altfel, au fost in foarte multe excursii. David nu mai este in Olanda de ceva vreme, este la Studii Politice de Securitate aici, in limba engleza, la Universitatea Bucuresti. Este bine, David este la casa lui”, a spus declarat Anca Serea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare