Vedete din Romania

# oana roman bolnava # oana roman spital #oana roman

Oana Roman, din nou la spital!

Oana Roman continua sa aiba probleme mari de sanatate dupa ce operatie de cezariana suferita in urma cu doi ani, cand a adus-o pe lume pe micuta Isabela. 

Vedeta a povestit ca a trecut printr-un cosmar atunci, insa se bucura ca fetita sa este sanatoasa. Oana Roman a fost la un pas de septicemie dupa operatia de cezariana si nu a scapat de probleme nici acum. 

Eu nu intelegeam de ce imi curgea mereu sange de la operatie. Doctorii mi-au zis ca nu e nicio problema, ca va fi totul in regula, dar a doua zi au inceput iar problemele. Am mers la doctor si atunci chiar Marius a facut pe asistentul. Au inceput iar problemele si am facut o criza de nervi. Nu am dorit sa mai merg la cabinet, ci am dorit  sa merg la un spital. Eu habar nu am daca acest doctor trebuia sa ma opereze de atatea ori. Asta a fost o operatie la abdomen, nicidecum o operatie ginecologica", povestea Oana Roman in urma cu un an si jumatate.

Vedeta a marturisit ca este constienta ca o a doua sarcina ar presupune mari riscuri pentru ea. Cu toate acestea, vedeta isi doreste al doilea copil, de aceea in aceasta perioada merge periodic la spital pentru a face controale. 

Problemele mele nu se vor rezolva in totalitate niciodata. Mai am de facut niste controale, curand, pentru a vedea cum stam si daca mai pot face sau nu copii, ca asta e ideea. Au trecut doi ani de la ultima operatie, eu ma simt bine, dar trebuie sa imi fac niste controale, totusi", a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului