Vedete din Romania

#prot tv #umilinta #Roxana Nemes #Survivor

„Nu esti buna de nimic”! Roxana Nemes, umilita la PRO TV

Participanta la Survivor All Stars, show difuzat de PRO TV, Roxana Nemes a fost invitata, dupa ce a parasit competitia, in emisiunea lui Catalin Maruta, pentru a vorbi despre experienta din Republica Dominicana.

Din pacate pentru ea, Roxana Nemes a fost luata la rost de luptatorul Cristi Mitrea, care era invitat in studio pentru a comenta parcursul concurentilor de la Survivor All Stars.

„Eu nu am spus nimic de bine si nici nu am ce sa spun de bine. Imi dau seama ca e aroganta. Din punctul meu de vedere, e cea mai slaba prezenta feminina la un concurs de genul acesta. Nu am inteles de ce ocolim subiectul cu partea sportiva. Nu are acuratete, viteza, tinta. Nu simtim probele de niciun fel. Adica nu a adus niciun beneficiu nici echipei, nici jocului.

Nu inteleg de ce mergem la un concurs All Stars daca nu putem ajuta cu nimic. Dimpotriva, incurcam si mai suntem si ironici. Nu crezi ca mai bine era altcineva in locul tau, care aducea beneficii echipei? Te duci bolnava, accidentata...”, a inceput Cristi Mitrea atacul.

„Nu eu am facut castingul si nu m-am dus bolnava. Sunt sanatoasa. Intrebarea mea este de unde pana unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?”, a replicat Roxana Nemes, care n-a facut nimic altceva decat sa-l enerveze si mai tare pe Cristi Mitrea.

„Daca nu esti buna de nimic, de ce te duci? Ce legatura are concursul cu tine? Tu nu ai nicio abilitate. Nu ai facut nimic pe traseu. Par blond si ochi frumosi, atat”, a mai spus luptatorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare