Vedete din Romania

#dan negru #catalin maruta #cearta

Motivul pentru care Dan Negru si Catalin Maruta au fost la un pas de cearta: „Daca ma duc la el...”

Recunoscute de toata lumea drept doua dintre cele mai mari nume din televiziune, Dan Negru si Catalin Maruta sunt si buni prieteni, dupa cum au spus-o chiar ei de mai multe ori.

In ciuda relatiei apropiate pe care o au, iata ca Dan Negru l-a refuzat in mod constant pe Catalin Maruta, deoarece acesta din urma si-l dorea pe primul ca invitat la podcast.

„Am evitat podcasturile. Daca m-as duce la Catalin Maruta, n-as putea sa-l refuz apoi pe Damian Draghici sau pe Horia Brenciu. Asa ca am ales varianta sa-i evit pe toti. Pentru ca m-as repeta daca m-as duce la toti. E mai bine sa-i fie omului dor de tine, decat sa se sature de tine”, a spus recent Dan Negru pentru Playtech.

In trecut, Dan Negru a mai vorbit despre acest subiect si pe retelele de socializare, acolo unde a dezvaluit ca a fost la un pas de cearta cu Maruta, deoarece l-a refuzat de mai multe ori.

„Nu ma duc la podcast-uri si le multumesc realizatorilor ca m-au inteles. Cu prietenul meu Maruta am fost la un pas de sfada (n.r.: cearta), Speak m-a inteles din prima, dar altii au ramas suparati pe mine. Am fost la Andi, demult, la inceputuri. Imi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Maruta e varf pe monden, Mihai e radio-talk”, scria pe internet, in urma cu aproximativ doi ani, Dan Negru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare