Vedete din Romania

#aparitii rare tv #aparitii tv #nicoleta luciu

Nicoleta Luciu, adevarul despre aparitiile rare de la TV: „Eu cer multi bani”

Absenta din lumina reflectoarelor timp de mai multi ani, Nicoleta Luciu afirma in urma cu doar cateva luni ca si-ar dori sa revina la TV si ca asteapta oferte.

 

Din cate se pare, declaratiile ei au fost auzite, iar cei de la PRO TV si de la Antena 1 s-au grabit sa ii faca oferte, insa doar una dintre cele doua televiziuni a avut castig de cauza. Dupa cum a afirmat chiar Nicoleta Luciu, intr-un interviu pentru Impact, ea urmeaza sa apara ca invitat in trei emisiuni de la Antena 1, una dintre acestea fiind „Pretul corect”, emisiune prezentata de Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. Mai mult decat atat, din echipa acestui show face parte si Iuliana, sora Nicoletei Luciu!

„La castinguri nu ma cheama nimeni, lumea nu ma vrea si nu sunt prea cautata pentru ca eu cer multi bani. Si se stie asta. Ideea e ca cine ma vrea cu adevarat, se poate. Am filmat doar ca invitata pentru trei emisiuni. Poate dupa inca doua-trei astfel de filmari, va veni si oferta pe care mi-o doresc. Niciodata nu stii de unde sare iepurele. Sincer, vreau la TV, dar astept propuneri, nu-i timpul pierdut. Naveta as face-o, copiii deja sunt mari, au programul lor”, a spus Nicoleta Luciu pentru sursa citata.

FOTO: instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului