Vedete din Romania

#Bia Khalifa #cornel palade #relatie #sunt celebru scoate-ma de aici

Cornel Palade a vorbit despre relatia cu Bia Khalifa, dupa ce a fost injurat de ea: „Este greu”

Concurent in acest an la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, Cornel Palade a intrat la un moment intr-o discutie aprinsa cu Bia Khalifa, iar aceasta din urma l-a injurat pe comediant.

 

Chiar daca el nu a vrut sa ii raspunda tinerei, Lidia Buble i-a luat apararea la acel moment lui Cornel Palade si i-a spus Biei Khalifa ca nu poate sa vorbeasca asa cu un om. Deoarece cuvintele rostite de aceasta nu pot fi reproduse.

Intr-un interviu pentru Click, pe care Cornel Palade l-a acordat recent, comediantul a afirmat ca au fost persoane cu care s-a inteles bine la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, dand insa de inteles ca Bia Khalifa este un om ciudat.

„A fost greu, a fost foarte greu acolo. Greu cu mancarea, greu cu oamenii. Cu Mara Banica m-am inteles bine acolo. Este o fata de calitate, acelasi sentiment de respect si de simpatie pe care il are fata de mine, acelasi il am si eu fata de ea. Nu stiu daca o sa ma mai duc acolo vreodata. Dumnezeu stie daca o sa se mai intample asta, o sa vad, o sa ma mai gandesc. Cine stie atunci cand o sa ma sune cineva si o sa-mi propuna un lucru asemanator ce o sa spun. Acum pot sa iti zic ceva si peste doua luni pot sa ma razgandesc. Cand am spus ca a fost greu cu oamenii, m-am referit la faptul ca pana ii cunosti dureaza ceva timp. In timpul liber jucam fazan cu toata lumea, ca sa treaca timpul mai usor. M-am inteles foarte bine cu Cristi Mitrea la acel joc, chiar am lucrat bine impreuna. Eu sunt un tip care se poate intelege cu toata lumea, insa iata ca nu m-am putut intelege cu unii dintre ei. Mancarea este o ciudatenie. Este usor sa te uiti la acele lucruri pe care trebuia sa le mananci. Mai greu este sa le mananci. Sunt iuti. Au tot felul de gusturi. Bia Kalifa este o fata care are un om mic in minte ce ii spune o data sa vorbeasca frumos, o data sa vorbeasca urat. Este greu cu ciudateniile”, a spus Cornel Palade pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare