Vedete din Romania

# sot infidel #oana zavoranu #iertare

Motivul pentru care Oana Zavoranu si-a iertat sotul infidel! Ce a spus vedeta dupa ce s-au impacat

Timp de mai multe luni, despre Oana Zavoranu si Alex Ashraf s-a spus ca ar fi la un pas de divort, insa amandoi au negat toate zvonuri. Pana la un punct!

Chiar daca afirmau ca lucrurile intre ei merg perfect, pana la urma Alex Ashraf a plecat de acasa si a depus actele de divort. Mai mult decat atat, s-a spus ca el s-ar fi mutat cu femeia care ii era amanta de mai multa vreme.

Dupa ce si-a atacat sotul prin intermediul tabloidelor, Oana Zavoranu se pare ca a revenit la sentimente mai bune, iar pe retelele de socializare a inceput sa posteze mesaje de dragoste pentru Alex Ashraf, chiar daca el era in continuare plecat de acasa.

Se pare insa ca strategia vedetei a avut rezultate, iar pana la urma barbatul si-a lasat amanta si s-a intors la sotia lui, alaturi de care pare acum foarte fericit.

Intrebata de fani cum de l-a iertat pe Alex Ashraf, Oana Zavoranu a avut pe retelele de socializare un raspuns pentru acestia.

„Pentru ca este iubirea vietii mele si sufletul meu pereche. Pentru ca am simtit ca si el isi doreste asta mult. Pentru ca Dumnezeu ne-a unit si pentru ca nu mor vulturii cand vor fluturii”, a scris Oana Zavoranu in mediul online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare