Vedete din Romania

#jurati chefi la cutite #Chefi la cutite #jurati

Cine crede publicul ca sunt noii jurati de la Chefi la Cutite, dupa ce primele imagini cu ei au aparut pe net

Din cate se pare si dupa cum anunta Antena 1, un nou sezon „Chefi la Cutite” se apropie cu pasi repezi, insa emisiunea a suferit unele modificari.

In urma cu aproximativ doua saptamani, Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu anuntau ca sunt foarte obositi si nu pot filma, cel putin pentru moment, un alt sezon „Chefi la Cutite”, asa ca mai marii din Antena 1 au decis sa caute noi jurati, pentru a nu intarzia prea mult filmarile pentru urmatorul sezon al emisiunii.

Dupa ce au inceput filmarile, cu patru nume noi la masa juriului, se pare ca Antena 1 a decis sa-i dea in judecata pe Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, astfel ca ei s-ar putea intoarce in celebrul show.

Insa, pana atunci, Antena 1 a postat pe pagina oficiala de Instagram a emisiunii un teaser pentru urmatorul sezon „Chefi la Cutite”, iar in imagini se poate observa ca apar patru jurati. Nu trei, cum era pana acum!

Iar odata cu aparitia teaser-ului, internautii au inceput sa speculeze pe baza numelui noilor jurati.

Din cate se pare, acestia au scris pe Instagram ca ar fi recunoscut trei bucatari, astfel la masa juriului i-am putea vedea pe Alexandru Comerzan, Stefan Popescu si Jannis Alexandridis. Deci, daca ne luam dupa internauti, doar un singur nume ramane sub semnul intrebarii!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului