Vedete din Romania

#George Burcea #sua #romania

Motivul pentru care George Burcea revine constant in Romania, dupa ce s-a mutat in SUA. Nu are legatura cu fetitele lui

Recunoscut de publicul larg datorita mariajului cu Andreea Balan si a aparitiei la emisiunea „Ferma. Oraseni vs. Sateni”, de la PRO TV, George Burcea a ajuns vedeta mondiala.

Actorul roman a fost inclus in distributia serialului „Wednesday”, acolo unde joaca rolul lui Lurch, soferul familiei Addams. Datorita jobului, George Burcea s-a mutat in SUA, in speranta ca va ajunge sa apara in productiile realizate la Hollywood. Insa el se vede nevoit sa vina constant inapoi in Romania, chiar daca poate nu isi doreste acest lucru.

Potrivt celor de la Cancan, George Burcea a fost prins drogat la volan in trecutul nu foarte indepartat, astfel ca el trebuie sa se vada constant cu consilierul de probatiune desemnat cu supravegherea vedetei.

„George Burcea a respectat pana acum tot ce a stabilit Curtea de Apel. El tine in permanenta legatura cu consiliera sa. Si o anunta de fiecare data cand isi schimba domiciliul. In acelasi timp, o tine la curent cu toate joburile pe care le are. Periodic, George Burcea trebuie sa participe si la o intalnire cu aceasta. De aceea el urmeaza sa revina din nou in tara”, a spus un apropiat al actorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului