Vedete din Romania

#Catalin Scarlatescu #judecată #antena 1

Catalin Scarlatescu s-a decis ce face dupa ce Antena 1 a anuntat ca-l da in judecata

Au trecut aproape doua luni de cand Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea au plecat de la „Chefi la Cutite”, pe motiv ca sunt foarte obositi si au nevoie de o pauza mai mare inainte sa filmeze un nou sezon al show-ului.

Deranjati de atitudinea lor, cei de la Antena 1 au decis sa-i dea in judecata si sa-i oblige sa se intoarca la munca. Insa mai multe detalii nu s-au aflat inca in presa.

Intr-un interviu acordat recent pentru Cancan, Catalin Scarlatescu a afirmat ca a aflat din presa de faptul ca a fost dat in judecata.

„Nici nu am ajuns vreodata la vreo discutie de bani. Daca spune cineva de bani, minte. Bai, nene, daca imi mai dai inca un milion, cum poti sa-mi scoti oboseala din mine? Este o oboseală fizica, eu am 50 de ani! Mona lucreaza in ritmul asta de cand se stie ea, noi nu. Nu a vorbit nimeni cu noi despre proces. N-am nici cea mai vaga idee. Oficial, nu stiu nimic, am auzit din presa. Cand o sa primesc acasa, de la instanta, o sa vad si eu ce pretentii au”, a spus celebrul bucatar.

Catalin Scarlatescu a mai afirmat pentru sursa citata ca acum se concentreaza pe proiectele lui personale.

„Eu nu pot sa spun decat atat: noi am vrut sa facem treaba. Noi, in sapte ani, am adus niste cifre, impreuna cu Mona Segall, bineinteles. Eu le doresc, din tot sufletul, sa le tripleze. Crede-ma pe cuvant, eu nu am fost niciodata hater, eu imi vad de viata mea. Oamenii nu trebuie sa uite un lucru: inainte de toate, eu sunt bucatar. Adica, daca mi s-a dus presul de sub picioare, cutitul nu mi-l ia nimeni din mana. Daca m-ai sters de pe sticla, cutitul din mana nu mi-l iei.

In momentul de fata nu vreau nimic. Vreau sa-mi dau drumul la restaurant si asta va fi noul meu ecran. Asta va fi noua mea scena. Aici m-am apucat, cu niste prieteni din industrie, sa facem niste chestii online, sa facem o carte, niste retete de calatorii. Ne apucam sa facem tot ce fac influencerii de pe planeta asta. Ne descurcam singuri. Asta este viata mea privata, pe care nu mi-o poate lua nimeni. Televiziunea este foarte buna, pentru ca te vede lumea, dar meseria mea de baza este bucatar. Eu, maine, pot sa ma duc sa ma apuc din nou de omlete, burgeri... Eu chiar fac festivaluri pe strada pentru mii de oameni”, a incheiat bucatarul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului