Vedete din Romania

#bia khalifa arestata pe aeroport #bia khalifa arestata #Bia Khalifa

Motivul pentru care Bia Khalifa a fost incatusata pe aeroportul Otopeni! Fulgy, prima reactie

In urma cu mai multe saptamani, Fulgy, fiul Clejanilor, si Bia Khalifa dezvaluiau ca formeaza un cuplu. Mai mult decat atat, vedeta OnlyFans afirma ca s-a mutat in locuinta iubitului ei.

Deoarece relatia lor a avansat foarte repede, Fulgy de la Clejani si Bia Khalifa au plecat intr-o vacanta la Milano, unde s-au relaxat pret de cateva zile. Insa nu se gandeau deloc ca la intoarcerea in Romania vor avea parte de o surpriza neplacuta!

Odata ajunsi pe aeroportul din Otopeni, Bia Khalifa ar fi devenit foarte agitata si a inceput sa injure, iar din acest motiv oamenii legii au imobilizat-o. Potrivit celor de la Cancan, Politia de Frontiera i-a pus catusele iubitei lui Fulgy de la Clejani si au amendat-o pe aceasta cu 4.000 de lei.

 

@mrmoft #foryou #fy #fulgy ♬ sunet original - mrmoft

Cand a vazut ce se intampla, fiul Clejanilor a filmat intreaga scena, dupa care a sunat la 112 si a reclamat ca Bia Khalifa este agresata de politistii de frontiera. Deoarece apelul sai nu a avut nicio justificare logica, si Fulgy a primit amenda pentru ca a apelat abuziv numarul de urgenta.

 

@mrmoft #foryou #fy #fulgy #moft #mrmoft ♬ sunet original - mrmoft

„Bia nu era agitata. Veneam de la Milano. Si eu nu stau sa va dau voua explicatii la presa. O rezolv eu, stati linistiti. Bia e bine, e cu mine. Asta e, se mai intampla si la case mai mari”, a spus Fulgy de la Clejani pe TikTok.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare