Vedete din Romania

#George Burcea #sua #romania

Motivul pentru care George Burcea s-a intors in Romania, dupa ce se mutase in SUA

Dupa o relatie care a durat cativa ani de zile si in urma caruia au facut doi copi, George Burcea si Andreea Balan s-au despartit, iar actorul a inceput o relatie cu Viviana Sposub.

 

Cei doi amorezi s-au cunoscut in cadrul show-ului „Ferma”, de la PRO TV, iar de atunci sunt impreuna. In urma cu aproximativ trei luni, cei doi au plecat in vacanta in SUA, insa actorul a ramas acolo, mai ales datorita faptului ca serialul „Wednesday”, in care el joaca rolul soferului Lurch, a avut un succes rasunator atat peste Ocean, cat si in toata lumea.

George Burcea a decis sa isi inchirieze un apartament in SUA, insa zilele trecute s-a intors in Romania, dupa cum le-a dezvaluit jurnalistilor de la Impact. Insa de ce a facut acest lucru? De dragul celor doua fetite pe care le are cu Andreea Balan, dupa cum a spus-o chiar el.

„Am vrut foarte tare sa vad copiii. Am facut filme si-n India, in Germania, peste tot in Europa. Dar, pentru mine, cel mai important proiect de pana acum, cel mai bun, cel mai important rol, desi nu am avut unul foarte mare, e cel de majordom, esential pentru Familia Adams. Distributia este extraordinara, iar daca acum 10-12 ani mi-ar fi spus cineva ca voi juca alaturi de Catherine Zeta-Jones si de Luis Guzman, iar regizorul va fi Tim Burton, as fi ras cu lacrimi. Dar iata ca munca, increderea, perseverenta si poate norocul, ca sa nu spun talentul, si-au facut efectul. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceste proiecte si ma rog sa imi dea sanatate si putere sa trec peste toate greutatile ce imi ies in cale si sa muncesc cu la fel de mult spor. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat si-mi da. Inca am proaspata in minte imaginea unui baietel din Putureni care era fascinat de cinematografie si de actorii pe care ii vedea pe TVR, abia dupa ce termina treaba la animale. Mi se pare inca ireal ca tot el, dupa vreo 25 de ani, isi urmeaza visul si joaca acum alaturi de Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Christina Ricci si lista nu se termina aici, sub bagheta magica a lui Tim Burton. Toate se asaza asa cum trebuie! Ma simt binecuvantat”, a spus George Burcea pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului