Vedete din Romania

# adoptie copil # scandal de coruptie #monica gabor

Monica Gabor, in centrul unui scandal mondial! Ce scriau englezii despre ea, dupa ce a vrut sa adopte un copil

Fara doar si poate, Monica Gabor este una dintre cele mai cunoscute femei din Romania, ea devenind celebra dupa ce s-a casatorit cu Irinel Columbeanu si i-a nascut acestuia un copil, pe Irina.

Tanara din Bacau, care era necunoscuta pana sa ajunga sa aiba o relatie cu barbatul care la acea vreme era unul dintre cei mai bogati romani, a fost in centrul atentiei in presa din Marea Britanie in anul 2014, dupa ce a vrut sa infieze un copil.

De atunci si pana acum, Monica Gabor l-a parasit pe Irinel Columbeanu si s-a mutat in SUA, la noul ei iubit, Mr. Pink, alaturi de Irina. Iar Columbeanu a ajuns falit si locuieste la un azil de la marginea Bucurestiului.

Revenind la anul 2014, atunci englezii afirmau ca, desi a luat copilul acasa, Monica Gabor l-a dus inapoi dupa doar o noapte!

„O celebra romanca isi duce inapoi la orfelinat baietelul adoptat, dupa ce plansetele lui au tinut-o treaza in prima noapte. Monica Columbeanu, in varsta de 26 de ani, care e prietena cu Paris Hilton, a jurat sa-i ofere lui Alex Gabriel, in varsta de trei ani, o viata in care sa nu duca lipsa de nimic. Dar ea l-a dus inapoi la orfelinat dupa ce a petrecut doar o noapte la conacul ei, se pare ca din cauza ca plansul lui nu o lasa sa se culce”, nota la acea vreme Daily Mail.

„Monica a vrut sa petreaca un weekend cu baiatul pe care dorea sa-l adopte. Dar copilul nu se putea adapta”, a mai notat in 2014 presa din Marea Britanie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare