Vedete din Romania

#iubita catalin bordea #catalin bordea

Presupusa iubita a lui Bordea, primele declaratii despre comediant: „E absolut minunat”

Anul trecut, Catalin Bordea a divortat, iar Livia, fosta lui sotie, a inceput o relatie cu Spike, artist care le-a fost cavaler de onoare la nunta.

Dupa ce lucrurile s-au mai linistit si a inceput sa mai uite de durere, tabloidele au scris despre Catalin Bordea ca si-ar fi gasit si el o noua iubita, in persoana Olgai Barcari, hairstylista vedetelor.

Chiar daca Bordea a negat relatia, afirmand ca este doar bun prieten cu Olga Barcari, presa mondena a dezvaluit ca ei doi au petrecut Revelionul impreuna, in acelasi local.

Acum, invitata in emisiunea lui Dan Capatos, Olga Barcari a vorbit despre relatia cu Bordea.

„A fost o nebunie acum o luna de zile. Nu il cunosc atat de bine, insa l-am observat. Este mai mult decat arata la televizor si in general. Este un barbat boem, este un barbat educat, cult, citeste foarte mult, este doxa de carte, poti sa vorbesti pe orice subiect, este absolut minunat. E si moldovean, este baiat de treaba, ca sa zic asa. Cu suflet foarte mare, simpatic, spiritual”, a spus aceasta.

Hairstylista vedetelor a vorbit in emisiune si despre genul de barbati care o atrag: „Imi plac barbatii inteligenti, care ma stimuleaza intelectual. Imi place sa fie altfel fata de cum vorbesc cu restul. Blanzi, calzi, oameni buni la inima, respectuosi, iubareti, sa ma sufoce cu iubire”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului