Vedete din Romania

#reclama #nud #irinel #monica columbeanu

Monica Columbeanu se pozeaza goala si n-are timp sa-si vada fata

Monica Columbeanu are un program atat de incarcat incat nu reuseste sa ajunga sa-si vada fetita care se afla acum la gradinita in Bucuresti. Prinsa intre antrenamentele, repetitiile concursului “Dansez pentru tine” si filmarile pentru noua reclama pe care a filmat-o, Moni nu a mai reusit sa-si faca foarte mult timp pentru familie.

Doamna Columbeanu a fost prezenta aseara la emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV, acolo unde, la intrebarea “amaruta” despre “adevarul gol golut despre Monica Columbeanu”, a raspuns ca este nemultumita de modul in care a prezentat-o o parte a presei si de faptul ca nu reuseste sa mai ajunga la Bucuresti sa-si vada fata, din cauza programului incarcat.

“Sunt foarte multe lucruri care s-au scris distorsionat despre mine, n-am termina pana maine emisiunea daca le-as spune... Adevarul despre mine e ca muncesc foarte foarte mult si ca nu mi-am mai vazut fetita de duminica iar acest lucru ma intristeaza. Se pare ca partenerul meu nu apreciaza acest lucru, nici efortuile mele si nici ca stau 10 ore la repetitie . Eu dorm la Izvorani iar fetita mea doarme in Bucuresti pentru ca merge la gradinita si nu am avut cum s-o vad”, a povestit Monica la “Happy Hour”.

Moni a marturisit cu aceasta ocazie ca a fost autoarea conceptului reclamei in care a filmat in pielea goala pentru salonului de infrumusetare al carei imagine este si ca ideea de a aduce un barbat alaturi de ea i-a apartinut. Ea a venit insotita de Egill Arnjots, student la medicina in Cluj, care apare alaturi de ea in clipul reclamei.

“S-au filmat in total 15 ore, doar 13 cu mine. Trebuie sa recunosc ca intregul concept a fost al meu, inclusiv aparitia unui barbat in reclama. M-am gandit ca trebuie sa fie de impact dar nu ca o sa fiu dezbracata ... Nu m-am consultat cu sotul meu inainte pentru ca el nu se baga in sfera mea profesionala... are incredere in mine si a lasat lucrurile asa cum trebuie... Nici eu nu ma bag in afacerile lui... Foarte bine ca se vede tot ... oricum in trecut am facut fotografii in care eram si mai dezbracata”, a povestit Monica, citata de Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare