Vedete din Romania

#premiu #italia #monica columbeanu

Monica Columbeanu, premiata de italieni

Monica Columbeanu face cuceriri peste cuceriri pe meleagurile italiene. Europarlamentarul Alfredo Pallone i-a propus vedetei sa petreaca o vacanta de vis in Lazio, pentru a promova obiectivele turistice ale zonei.

Invitata sa ridice premiul pentru "cea mai sexy coperta a revistei Qui ", Monica Columbeanu a obtinut un nou contract de imagine. Alfredo Pallone, politician italian, i-a oferit doamnei Columbeanu o vacanta de vis in Lazio.

In Italia, sotia lui Iri a fost tratata regeste, iar premiul oferit de revista Qui a venit fix la doi ani de cand vedeta a realizat un pictorial sexy pentru prestigioasa publicatie.

Decernarea premiilor a avut loc la Villa Ecetra, din localitatea Frosinone. Frumoasa romanca a facut impresie buna printre maechinele si politicienii din Italia. In constumul ei deux-pieces din piele si matase naturala, marca Jitrois, Moni a mai bifat un succes profesional :

"Premiul mi-a fost inmanat de domnul Alfredo Pallone, parlamentar european din partea Partidului Popular European Italian. Mi-a lansat, de asemenea, o invitatie de a petrece impreuna cu sotul meu si cu Irina o saptamana in frumoasa lor zona, pentru a deveni promotorul resurselor turistice ale regiunii Lazio", a explicat Monica Columbeanu pentru ziarul Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare