Vedete din Romania

#mihaela radulescu #relatii #barbati #casatorie

Mihaela Radulescu: "Fiecare barbat din viata mea a invatat o gramada de la mine"

Mihaela Radulescu s-a destainuit vineri, 22 ianuarie, in "Camera Secretelor" din cadrul emisiunii "Desteptarea" prezentata de Bogdan Miu la Europa FM. Diva a intervenit prin telefon de la Monte Carlo si a facut dezvaluiri cu privire la trecutul sau atat de tumultos, dar a vorbit si despre ceea ce se intampla in viata ei in prezent.

„In copilarie mi-era frica de intuneric, ca multora dintre noi si acum citesc despre asta pentru a nu-i transmite si fiului meu aceeasi temere. Mi-era frica si ca nu vom avea banane si portocale de Sarbatori sau ca nu vine Mos Craciun”, a spus Mihaela.

Aceasta a vorbit deschis si despre barbatii care sunt acum in viata ei: „Desigur ca am plans dupa un barbat. Cred ca asta te face femeie. Cand un barbat si-a facut bagajele si a plecat, am plans mai ales de ciuda sau de acasa .ro/ acasa .ro/ acasa .ro/nervi" title="nervi">nervi " title="nervi">nervi " title="nervi">nervi . Oricum, cred ca in fiecare relatie plangi, de dor, de drag, de gelozie sau de nervi. Pot spune ca anul acesta, inca nu am plans”.

 ( citeste continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului