Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #copil

Moni, insarcinata? Ea si Iri vor un baiat, pe care sa-l boteze "Adrian"

Monica Columbeanu sustine ca ar putea fi insarcinata. Irinel spera si el ca va avea un fiu si neaga revoltat presupusul divort.

"Nu stiu daca sunt insarcinata. Inca nu mi-am facut testul de sarcina. Nici sotul meu nu stie inca. Acum afla in direct. Prima data cand l-am anuntat ca sunt insarcinata vorbeam la telefon si l-am intrebat daca este pregatit sa avem ceea ce ne dorim. Cred ca sunt insarcinata", a marturisit Moni in emisiunea Acces Direct.

Sotia lui Irinel s-a gandit deja la nume pentru copil! Ea ar vrea sa-l numeasca "Adrian" (al doilea nume al lui Irinel).

"Totdeauna m-am intrebat ce nume sa-i dam daca vom avea un baiat, pentru ca nu-i vom putea spune Irinel, deoarece avem deja o fetita Irina. Oricum eu sunt convinsa ca urmatorul copil va fi baiat si se va numi probabil Adrian", a mai spus Moni.

Familia o face cel mai fericita pe doamna Columbeanu, care sustine ca nu pune cariera pe primul loc si ca nu va pleca in SUA pentru sase luni.

"Sunt fericita, insa as putea sa fiu si mai fericita. Cred ca am primit foarte multe lucruri odata care sunt de prisos uneori. Dar acesta a  fost destinul meu si incerc sa apreciez aceste lucruri acum, daca atunci cand eram mai mica nu stiam. Cel mai fericita as fi in momentul in care as fi tot timpul linistita  cu fetita mea. Nu este adevarat ca nu mai dorm cu Irinel! de fiecare data cand nu sunt cu fetita mea, Irine, petrec timpul cu sotul meu", a mai spus Monica.

Irinel nu vrea divort!

Sotul Monicai a negat la ProTV intentiile sale de divort si a declarat ca ar primi bucuros vestea unei noi sarcini a Monicai.

"Relatia merge foarte bine, nici vorba de divort. Ma deranjeaza speculatiile astea. Negi lucruri care ti se pare ca se pot intampla. Este intolerabil sa divortezi pentru ca asa se vrea. Da, mai vreau un copil. Femeia stie  mai bine, intrebati-o pe ea daca este insarcinata", a declarat Irinel la Happy Hour.

 

Citeste si

Afla cat ar fi castigat Monica daca divorta acum un an!

Care ar putea fi motivele de divort ale lui Irinel?

Moni: "Eu nu stiu ca divortez dar... orice e posibil"

Moni abia asteapta divortul?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare