Vedete din Romania

#amalia nastase #ilie nastase #divort

Amalia Nastase: "Eu si cu Ilie nu suntem Irinel si Monica Columbeanu!"

Amalia si Ilie Nastase au participat impreuna la festivitatea lansarii noului echipament de joc al nationalei de fotbal. Sotii Nastase refuza sa dea detalii despre divort , motivand ca nu vor atentia presei .

Ilie si Amalia au participat separat la evenimentul organizat de Federatia Romana de Fotbal. Chiar daca nu au vorbit in fata presei, sotii Nastase nu au parut ca ar fi deranjati de faptul ca sunt in acelasi loc.

Mai mult, casnicia lor ar mai putea primi o sansa, potrivit Libertatea. Amalia l-a invitat pe Ilie la evenimentul de a carei organizare s-a ocupat personal.

Amalia a tinut sa precizeze ca nu doreste atentia presei si din acest motiv refuza sa discute detalii din viata personala .

"Nu doresc sa vorbesc despre viata mea privata. Noi nu suntem Moni si Iri! De ce nu dorim sa comentam nimic? Fiindca nu dorim circ. Este o forma de respect fata de familiile noastre. Nu uitati ca avem doua fetite impreuna", a fost singurul comentariu al Amaliei pentru Evenimentul Zilei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare