Vedete din Romania

#misha #connect-r #inselat

Misha, prima reactie dupa ce Connect-R a recunoscut ca a inselat-o: „Nu e cazul”

In ultimele saptamani, Connect-R a reusit sa atraga atentia lui, dupa ce a facut mai multe dezvaluiri prin care a incercat sa isi promoveze propria carte care abia a fost lansata.

Celebrul artist a dezvaluit inclusiv ca a consumat substante interzise, ca si-a inselat sotia, mai exact pe cantareata Misha, si ca are de gand sa se retraga din muzica.

Chiar daca au divortat si nu mai formeaza un cuplu, Connect-R si Misha locuiesc in continuare in aceeasi casa, de dragul fetitei pe care o au impreuna. Si, asa cum era de asptetat, cantareata a fost intrebata acum ce parere are despre declaratiile pe care fostul ei sot le-a facut. Mai ales ca artistul a spus ca asteapta ca Misha sa isi faca o relatie, dupa care isi va face si el.

„E o chestie care vine de la sine, la fiecare dintre noi care va dori sa faca pasul asta. Momentan, nu e cazul la nici unul dintre noi. Nu am de gand sa-mi refac viata, nu-mi sta gandul la asa ceva. Sunt axata pe cariera, urmeaza sa scot cateva piese si ma axez foarte tare pe treaba asta. Chiar nu-mi arde de asa ceva in momentul de fata. Nu simt nevoie, nici nu as avea timpul necesar sa aloc unei relatii. Daca el va astepta ca eu sa fac pasul asta, va avea de asteptat mult si bine. Pentru Maya facem aceste vacante, de obicei mergem in vacante in fiecare an de ziua Mayei, pentru ca, logic, copilul se bucura de momente petrecute cu ambii parinti. Noi nu am discutat niciodata cu Maya subiecte de genul, este un copil si noi vrem ca ea sa-si pastreze aceasta puritate de copil. Nu am bagat-o niciodata in subiecte de genul asta. Intelege foarte multe lucruri fara sa intrebe”, a spus Misha la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare