Vedete din Romania

#partida de amor #reactie vica blochina #vica blochina

Vica Blochina, 20.000 de euro pentru o partida de amor. Cum a reactionat vedeta

De-a lungul timpului, in paginile tabloidelor au aparut informatii potrivit carora unele vedete intretin anumite relatii cu diferiti milionari, in schimbul unor sume de bani. Mai mult decat atat, la un moment dat a aparut si un dosar la judecatorie in cadrul caruia erau insirate mai multe nume din lumea mondena si ce tarife aveau acestea.

 

Referitor la cele amintite mai sus, iata ca acum numele Vicai Blochina este cel care apare acum intr-o astfel de „tranzactie”, doar ca ea este cea care a facut totul public. Asta dupa ce a primit un mesaj deplasat pe Instagram.

Dupa cum spune vedeta, un barbat i-a scris sa ii propua o noapte de amor, in schimbul a 20.000 de euro.

Te stiu din vedere. Vreau sa-ti propun ceva, dar nu vreau sa te superi. Vreau sa fiu direct. Iti dau 20.000 de euro pentru o noapte. Totul ramane intre noi. Iti dau toti banii inainte. Cash sau transfer bancar. Si acum iti pot face transfer, daca vrei. Nu afla nimeni nimic. Nu vreau sa te superi, dar am zis sa fiu direct. Totul ramane intre noi. Si acum iti pot face transfer, daca vrei. Nu trebuie sa faci nimic pana nu primesti banii. In 5 minute ai banii in cont, daca vrei”, i-a scris un barbat in mesageria privata.

Vica nu i-a raspuns, ba mai mult decat atat, ea a postat la story mesajul primit. „Uite unde era milionarul... și eu Mikonos, Mikonos”, a scris ea peste imagine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare