Vedete din Romania

# declaratii mihai traistariu # mihai traistariu jefuit #mihai traistariu

Mihai Traistariu, jefuit: “lipsesc o gramada de lucruri”

Cantaretul Mihai Traistariu a fost jefuit. Acesta detine mai multe garsoniere pe litoral, pe care le inchiriaza. In primul weekend din sezonul estival din acest an, turistii l-au jefuit pe cantaretul in varsta de 42 de ani.

Taistariu detine sase garsoniere la mare, in statiunea Navodari. Acesta le inchiriaza turistilor prin Booking. In weekend, acestea au fost ocupate de un grup de suceveni care, la plecare, s-au gandit sa sustraga din apartamente mai multe bunuri, printre care prosoape si lenjerii de par, dar si un feohn. Traistariu a fost anuntat de menajera. “Cand au plecat dimineata mi-a zis camerista: vedeti ca lipsesc o gramada de lucruri.”

“Le-am dat mesaj ca-I bag in puscarie”

”I-am vazut cand au venit, eram aproape, dar nu m-am dus la ei ca au platit pe Booking si am zis sa-i las in pace ca poate vor sa fie mai independenti asa. Erau cu doua microbuze, 20 de handralai din astia. Eu am simtit ca ceva e in neregula si am si trecut si pe acolo intr-o zi si am vazut ca au lasat cheile in cufarul de pe hol, au dormit cu usile deschise ca la hotel. Ei si-au imaginat ca nu sunt apartamente, ca e un hotel si ca se sta cu usa deschisa. Se vedea ca sunt cumva de la tara si nu au stat pe la hoteluri. Cand au plecat dimineata mi-a zis camerista: vedeti ca lipsesc o gramada de lucruri. Am facut imediat un inventar si mi-a zis ca lipsesc sase lenjerii, prosoape 11. Am inlemnit. Feohnul… ei le-au luat direct, nici nu le-au folosit, asta e mai magarie. Au dormit direct pe alea fara sa-si puna lenjerii! Au luat acasa asa setul complet, sigilat, cum ar veni. Doar era de la spalatorie adus.

Le-am dat un mesaj pe WhatsApp ca-i bag in puscarie, ca am chemat Politia! Le-am luat de pe camere chipurile, ca au trecut prin fata camerelor de luat vederi. Le-am zis ca fiecare dintre ei vor fi chemati la proces si o sa faca puscarie. Furtul se plateste cu puscarie. Dupa cinci minute am primit mesaj ca: hai ca ne intoarcem. S-au intors din drum! Au venit cu microbuzul inapoi, erau din Suceava… Pur si simplu niste copii dintr-un sat, care nu au vazut in viata lor vreo lenjerie si le-au luat sa se duca si ei acasa cu ceva! Amintire! S-au intors si le-au adus pe toate in afara de o telecomanda, care ei zic ca nu au luat-o, ca s-a pierdut!”, a detaliat Mihai Traistariu pentru click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare