Vedete din Romania

# liceu viena #Daniel Pavel #mesaj emotionant #viena

Mesajul emotionant al lui Daniel Pavel pentru fiul sau. Antoniu a absolvit liceul in Viena

 

Fiul lui Daniel Pavel, Antoniu, a absolvit Liceul Francez din Viena intr-o ceremonie speciala. In prezenta ambasadorului Frantei la Viena, colegilor si parintilor, Antoniu a fost felicitat pentru realizarea sa.

Cu o mare bucurie, Daniel Pavel a anuntat pe Instagram ca fiul sau a terminat liceul si a calatorit in Austria pentru a fi alaturi de el la ceremonia de absolvire.

Grand Final Terminal pentru baiatul nostru! A riscat, a luptat si a castigat ???2Bac-uri cu brio si plus que parfait: cel francez si cel pe care multi nu l-au ales, cel austriac, numit f sugestiv: Matura. Aveam si noi in interbelicul romanesc termenul de examen de maturitate pentru Bac?, a transmis Daniel Pavel.

Primeste diploma de la ambasadorul Frantei la Viena in ovatiile camarazilor sai. In imaginea 5 simpaticul sef al clasei aminteste de inegalabilele si de neuitat cunostinte de istorie cu care ii incanta Antoniu?? Trasatura de clan si trib?”, a mai dezvaluit prezentatorul.

Daniel Pavel i-a multumit fostei sotii, Anca Pirvutoiu, pentru educatia oferita lui Antoniu. „Nu exista cuvinte de recunostinta pentru cum ai ales in urma cu 15 ani pentru piticul nostru ??cu lungi bucle de arama – atunci si le loup roumain universel – azi? Te iubeste Tata, Anto – C.?”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare