Vedete din Romania

#sotie bordea #nelu cretu #catalin bordea #divort

Reactia lui Nelu Cortea, dupa zvonurile despartirii lui Catalin Bordea de sotia lui, Livia. "E devastat ca ce?"

Dupa ce presa a relatat ca Livia l-ar fi parasit pe Catalin Bordea, Nelu Cortea a facut primele declaratii referitoare la aceasta situatie.

Potrivit informatiilor aparute, Catalin Bordea si sotia sa, Livia, se confrunta cu probleme in casnicie, iar partenera comediantului ar fi plecat de acasa.

Catalin a facut tot ceea ce i-a stat in putere pentru a-si salva casnicia. Livia voia sa se desparta dinainte de plecarea la America Express, insa au decis sa mai discute dupa intoarcerea lui Catalin. Si-au spus ca doua luni departe unul de celalalt nu este chiar putin, asa ca poate isi revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubeste enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a incerca sa rezolve anumite lucruri la el, in interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adora, o trateaza extraordinar. Dar pur si simplu nu au reusit sa invie flacara aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternica. Acum sunt departiti, iar el sufera foarte mult. O face insa discret, cu demnitate, alta solutie oricum nu are. Ea a plecat de acasa temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au inselat, nu exista nimic de genul acesta”, a declarat o sursa apropiata a lui Catalin Bordea, pentru cancan.ro.

Dupa ce a fost contactat de catre fanatik.ro, Nelu Cortea, un apropiat al comediantului, a afirmat ca nu are cunostinta despre vreo despartire si ca intentioneaza sa-l contacteze pe Catalin Bordea pentru a afla detalii despre situatie.

Nu stiu, habar nu am despre ce e vorba. Eu sunt la tara, nu am citit ce s-a spus. Bai, chiar nu stiu. N-am vorbit de o saptamana cu el. Chiar! Ia sa-l sun si eu. Nu am ce sa zic. Ultima oara cand am vorbit cu el era ok. E devastat ca ce? Nu stiu. Chiar nu am am vorbit despre asta cu el. Trebuie sa vad si eu despre ce e vorba. Trebuie sa vorbesc cu el”, a spus Nelu Cortea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului