Vedete din Romania

#dana roba #sot #timisoara #make-up artist

Dana Roba, externata din spital. Make-up artistul a ajuns acasa, in Timisoara, unde sotul sau a mutilat-o

 

Dupa o perioada de peste trei saptamani in care a luptat intre viata si moarte, Dana Roba s-a intors in casa sa din Timisoara. La inceputul lunii iunie, ea a fost brutal batuta de sotul sau, ceea ce a dus la internarea ei de urgenta in spital.

Dupa o interventie chirurgicala de noua ore pe creier si cateva zile de coma indusa, make-up artistul a reusit sa se recupereze si a acordat primul interviu dupa incidentul care a socat intreaga tara.

Dana Roba, fosta iubita a lui Nicolae Guta, isi aminteste cu claritate toate momentele cumplite prin care a trecut si recunoaste ca initial nu a avut curajul sa priveasca fotografiile cu ea.

Niciun medic nu mi-a garantat viata la cat de groaznica a fost bataia. Ma mir si eu. Nu am putut sa ma uit la pozele cu mine pana azi noapte, a fost prima data cand m-am uitat si am ramas socata, nu imi vine sa cred ca sunt eu si consider ca Dumnezeu mi-a dat o a doua sansa la viata. Toti medicii au fost 100% convinsi ca o sa mor. Toti medicii mi-au spus ca intru in operatie, dar fara nicio sansa de viata”, a spus Dana Roba pentru Romania TV.

Astazi, pe data de 29 iunie, Dana Roba a revenit in sfarsit acasa la Timisoara, locul unde sotul ei a lasat-o grav ranita intr-o balta de sange. Lidia Roba, sora sa, a fost cea care a tinut oamenii la curent cu starea de sanatate a Danei si a oferit noi declaratii.

Potrivit informatiilor prezentate de cancan.ro, Dana Roba nu va putea sa se intalneasca cu fiicele sale, Chantal si Celine, in urmatoarea perioada, deoarece starea sa de sanatate nu ii permite sa aiba grija de ele.

Fetele inca sunt la ei (nr. la parintii lui Daniel Balaciu), deci fetele inca nu au ajuns acasa pentru ca Dana este cu mainile in ghips, este intr-o situatie destul de dificila si nu poate sa se ocupe de fete. Fetele inca nu au venit la mama lor, ea (nr. Dana Roba) este la apartament, este supravegheata in totalitate si atunci, momentan, nu poate sa se ocupe de fete.

Abia dupa ce ii vor da ghipsul jos de la maini si cand doctorul ii va spune ca este apta sa ingrijeasca fetele. Momentan, doar astea sunt detaliile anchetei si trebuie sa avem rabdare cu fiecare pas”, a declarat Lidia Roba pentru sursa citata mai sus.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare