Vedete din Romania

# insula iubirii #bogdan #claudia #despartire

Mesajul Claudiei de la Insula Iubirii dupa ce a fost pusa la zid ca s-a despartit de Bogdan

Claudia Florescu a adresat un mesaj pe Instagram, ca raspuns la criticiile care au urmat despartirii ei de Bogdan Cirlan. Cu atat mai mult, ca el ii propusese sa se casatoreasca chiar in finala emisiunii de la Antena 1.

 

Claudia Florescu se remarca prin sinceritatea cu care isi abordeaza viata personala si, in recenta ei postare, si-a indreptat cuvintele catre cei care nu au sustinut-o in alegerile pe care le-a facut dupa incheierea filmarilor pentru Insula Iubirii.

Claudia Florescu a ales sa transmita un mesaj semnificativ celor care o urmaresc, dar si celor care au judecat-o aspru privind decizia ei de a se desparti de Bogdan Cirlan, mai ales ca acesta ii ceruse mana in cadrul emisiunii.

Antrenoarea de fitness a evidentiat faptul ca nimeni nu are dreptul sa o judece, intrucat nimeni nu cunoaste detaliile si emotiile pe care le-a trait.

„Buna oameni frumosi! Acum ca s-a terminat emisiunea voi scrie cateva randuri si va fi ultima oara cand eu voi vorbi despre fosta mea relatie. Nu trebuie sa ma justific si nici sa dau explicatii cuiva. Cine a vrut sa inteleaga, a inteles, cine nu, nu ma intereseaza, pentru ca nimeni nu a trait in locul meu, nimeni nu stie daca eu am suferit, nimeni nu stie daca eu am cazut in depresie. Daca nu plang in fata voastra, daca nu fac pe victima, asta nu inseamna ca nu am suferit. Daca nu credeam in acea relatie si nu iubeam nu as fi facut pasul acela de a abandona totul pentru acea relatie, asta inseamna ca durerea m-a calit de-a lungul anilor si m-a invatat sa cad pentru a ma ridica mai puternica, deoarece viata este facuta si din suferinta. Tocmai suferinta este partea care ne intareste”, a scris Claudia, fosta iubita a lui Bogdan, pe InstaStory.

„Relatia mea, asa cum ati vazut, s-a terminat, au trecut aproape 7 luni de la despartirea noastra. Am ramas in raport bun, a ramas respectul si stima dintre doua persone care s-au iubit si au impartit bune si rele. Bogdan este bine in momentul de fata, chiar are o noua „iubita”, deci este foarte bine. Stati linistiti, Bogdan va ramane mereu o persoana careia ii voi vrea binele intodeauna si daca va avea vreodata nevoie de mine voi fi acolo, exact asa cum am facut-o si pana acum”, a mai adaugat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului