Vedete din Romania

#Chandler Bing #deces Matthew Perry #matthew perry #friends

Matthew Perry a incetat din viata la varsta de 54 de ani. Cum a murit indragitul actor din Friends

Matthew Perry, cunoscut pentru interpretarea lui Chandler Bing in celebrul serial „Friends", a incetat din viata la varsta de 54 de ani.

Desi politia din Los Angeles investigheaza circumstantele decesului actorului, o sursa din randurile autoritatilor a informat CNN ca nu exista suspiciuni de crima. La varsta de 54 de ani, actorul a fost descoperit fara suflare in propria sa cada cu hidromasaj, in locuinta din Los Angeles, dupa ce s-a inecat. Rezultatele examinarii nu au relevat prezenta unor substante interzise, sugerand ca decesul a survenit ca urmare a unui stop cardiac.

„Suntem devastati de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat si o parte indelebila a familiei Warner Bros. Television Group. mpactul geniului sau comic a fost resimtit in intreaga lume, iar mostenirea sa va continua sa traiasca in inimile multora. Este o zi sfasietoare si trimitem dragostea noastra familiei sale, celor dragi si tuturor fanilor sai devotat", a declarat Warner Bros Television Group pentru CNN.

Matthew Perry, nascut pe 19 august 1969, in Williamstown, Massachusetts, Statele Unite, a fost un actor american remarcabil. El a obtinut notorietate si faima datorita rolului sau in indragitul serial de televiziune "Friends". Perry a interpretat personajul Chandler Bing in Friends, care a devenit unul dintre cele mai de succes si iubite seriale de televiziune din istorie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului