Vedete din Romania

#relatie mariu elisei #Marius Elisei #oana roman

Marius Elisei, fostul sot al Oanei Roman, are o noua iubita. Ce imagine a postat pe Instagram "A venit neasteptat de frumos"

Dupa un deceniu de relatie tumultuoasa alaturi de Oana Roman, Marius Elisei a gasit din nou fericirea in bratele unei noi iubite.

 

Recent, fostul sot al Oanei Roman si-a sarbatorit ziua de nastere, iar cu aceasta ocazie a lasat sa se inteleaga, prin postarea unei poze, ca are o noua iubita.  Mai mult, se pare ca femeia si fiica lui Marius Elisei si a Oanei Roman se cunosc deja, deoarece in poza apare si mana fetei.

Dupa o despartire marcata de scandaluri care au tinut capul de afis al publicatiilor luni de zile, Oana Roman si Marius Elisei doi au decis sa-si reconstruiasca relatia cu scopul de a oferi un mediu stabil pentru fiica lor. Chiar daca nu totul a mers perfect, lucrurile par sa se indrepte treptat pentru fiecare dintre ei. Marius Elisei si-a surprins urmaritorii de pe Instagram cu o postare emotionanta cu ocazia zilei lui de nastere, in care a dezvaluit noul capitol din viata sa.

Fotografia publicata arata trei maini – a lui, a fiicei lui si a iubitei acestui, cea de deasupra apartinand Isabelei, semn ca aceasta a fost prezentata deja noului sau partener de viata.

„37… a venit neasteptat de frumos. Cu liniste si fericire. Ii multumesc in fiecare zi Bunului Dumnezeu pentru rasplata pe care mi-a dat-o. De mult n-am mai gustat din fericire”, a scris Marius Elisei pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare