Vedete din Romania

#tentativa de sinucidere #maria ilioiu # insula iubirii

Maria Ilioiu, la un pas de suicid dupa Insula Iubirii. Mesajul socant al ispitei: "Am luat pastile, sper ca am luat destule"

Maria Ilioiu, una dintre ispitele show-ului Insula Iubirii, si-a ingrijorat fanii cand a aparut pe Instagram aproape lesinata, sustinand ca a luat pastile! Tanara blonda ar fi fost in pragul sinuciderii din cauza presupuselor abuzuri repetate ale producatorilor emisiunii, care ar fi expus-o in situatii extrem de inadecvate.

Maria Ilioiu a marturisit ca lupta cu depresia si anxietatea, iar totul ar avea legatura cu comportamentul sefilor de la Insula Iubirii, acuzati ca ar fi umilit-o. Femeia a relatat ca a fost nevoita sa tolereze numeroase incidente neplacute in timpul filmarilor si ca de aproximativ 2 luni starea ei s-a schimbat radical.

„Am avut foarte suparari in viata asta. Vorbesc foarte greu, pentru ca am luat pastile. Sper ca am luat destule, mi s-a luat de mizeriile vietii. Antena 1, Insula Iubirii, m-a denigrat si am fost pusa in niste ipostaze cum n-am fost pusa niciodata. Am fost umilita, injosita, denigrata, daca ati sti voi prin cate am trecut la filmari si cate mizerii mi-au facut. N-am putut sa spun. Nu mai am putere sa vorbesc, ma simt molesita. Ma simt asa de peste 2 luni de zile, sufar de depresie cu anxietate.

Nu va luati dupa mine, va rog, nu va luati, viata este frumoasa. Nu va lasati sa cadeti, fiti psihopati, incercati sa nu aveti empatie, pentru ca veti suferi. Mie mi-a pasat foarte mult de oamenii din jur, de parintii mei de care, nu stiu, tata mi-a dat tot ce a avut el mai bun. Eu nu pot sa-l rasplatesc pentru ca am intrat in depresie de 2 luni de zile. Se numeste tulburare afectiva. M-am luptat cu procesele, sa incerc sa-mi fac si eu dreptate aici la fata. Dar viata este prea mizerabila si nu prea am putut sa-mi fac dreptate. Au fost foarte mult si mi-a fost foarte greu 2 luni de zile”, a povestit Maria Ilioiu.

„Am o pelicula pe creier pe care nu pot sa o scot si pe care nu pot sa o dau la o parte si sa incep sa ma bucur de viata. Nu mai am putere si e vina mea, pentru ca 2 luni de zile a fost foarte greu, pentru ca n-am mai putut sa ma mai ocup de mine si nu mai simt ca am capacitatea sa am grija de mine atat de mult. Stres a acumulat creierul meu din toate partile. Nu stiu cat veti intelege, pentru ca daca vorbeam mai bine as fi vorbit mai coerent, dar m-am lasat. Am zis ca o sa treaca, m-am interesat despre boli, le-am atras, frumosii mei.

Incep sa ametesc, m-am tot gandit… vai, nu mai pot sa vorbesc de la pastile, am luat foarte multe, nu am vrut niciodata sa mor, am fost cel mai pozitiv om, pana am intalnit un om care era negativist si mi-a tras totul negativ asupra mea. Am fost un om independent, am vandut o casa…”, a mai spus frumoasa ispita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare