Vedete din Romania

#otilia bilionera #logodna #inel logodna

Otilia Bilionera a spus DA. Cum arata inelul spectaculos primit de la iubitul turc

Otilia Bilionera si-a castigat popularitatea nu doar in tara, ci si pe plan international, cu hiturile ei de succes. Cu toate acestea, viata sa sentimentala nu a fost la fel de fericita, inregistrand mai multe dezamagiri.

Insa, cu un an in urma, Otilia l-a intalnit pe partenerul sau de origine turca, iar de atunci cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Recent, cantareata a fost ceruta in casatorie, cu un inel ornamentat cu diamante si un safir imens in centrul sau. Otilia nu a putut sa-si tina bucuria doar pentru ea, impartasind momentul plin de emotie cu prietenii sai online. Artista a postat o fotografie in care prezinta bijuteria impresionanta, alaturi de un mesaj profund: „ Niciodata nu am fost mai sigura” - a scris artista pe Instagram.

 

Cu ceva timp in urma, Otilia dezvaluia ca, la scurt timp dupa ce s-au cunoscut, iubitul ei isi tatuase numele ei si data intalnirii lor - 13 august 2022. Un an mai tarziu, in aceeasi zi, celebrul star muzical a fost ceruta in casatorie de barbatul care a demonstrat ca dragostea poate invinge chiar si atunci cand povestea lor de iubire a trebuit sa infrunte distanta geografica, ea fiind in Romania, iar el in Turcia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului