Vedete din Romania

# mama delie #delia #lacrimi

Mama Deliei, in lacrimi, dupa scandalul in care a fost implicata cantareata

 

Invitata recent in emisiunea Teo Show, Gina Matache, mama Deliei, a vorbit despre scandalul in care a fost implicata cantareata, dupa ce a spus ca nu isi doreste copil.

Ca orice mama, Gina Matache isi sustine fiica, iar in timpul emisiuni, ajungand la acest subiect, aceasta a tinut sa isi spuna punctul de vedere legat de tot ce a aparut pe internet.

„Nici macar nu era o opinie, este agasata de aceasta vesnica intrebare. De 20 de ani o intreaba lumea cand face un copil. Probabil ca o copilita a pus intrebarea asta, iar ea ca sa nu dezvolte a zis: Sa nu va apucati sa faceti copii. Efectiv a explodat. Cate nu i s-au intamplat ei, inclusiv facaturi. Am trecut peste faza asta, nu mai reactionam la astea. Asta e, fiecare e liber. Cuscra zice: Lumea asta nu are ce face? Doamne fereste”, a declarat Gina Matache.

Mama Deliei, in lacrimi la TV

In timpul emisiunii, Gina Matache a trecut printr-un moment emotionat, atunci cand a revazut o parte din concert in care Delia i-a dedicat o melodie.

„Greu pot sa urmaresc asta (n.r – sa revada momentul in care Delia i-a dedicat o melodie in timpul unui concert), pentru ca… (n.r – plange). Eu am lipsit de la repetitii, de obicei o insotesc peste tot, iar la spectacolul asta nu am putut sa vad nicio repetitie, pentru ca murise mama.

Asta e explicatia pentru care eu acolo am avut reactia asta. Eu nu stiam ce se va petrece acolo”, a mai declarat Gina Matache.

 FOTO: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare