Vedete din Romania

#madalina ghenea #spital

Madalina Ghenea, de urgenta la spital! Corpul vedetei a cedat si medicii au intervenit prompt

Ajunsa la aproape 37 de ani, varsta pe care o va implini in luna august, Madalina Ghenea a ajuns in ultimii ani, fara doar si poate, una dintre cele mai cunoscute romance la nivel mondial.

Dupa ce a jucat in diferite filme internationale, precum „House of Gucci”, numele ei a ajuns in toate colturile lumii si este mai cautata ca oricand. Insa, din pacate, odata cu faima si munca devine tot mai intensa, iar Madalina Ghenea a simtit pe pielea ei ca trebuie sa mai faca si o pauza.

Potrivit unei postari pe care chiar ea a facut-o pe retelele de socializare, Madalina Ghenea se pare ca a ajuns de urgenta la spital, dupa ce corpul vedetei a cedat.

Din fericire, medicii au intervenit prompt, astfel ca acum romanca se simte mai bine.

„Chiar cand am crezut ca devin mai puternica, Dumnezeu mi-a adus un alt test major in cale. Pentru toti care au asteptat un raspuns astazi, imi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mica pauza. Nu am ratat niciodata o zi de shooting si mereu am fost prezenta, indiferent de situatie. Dar astazi corpul meu nu m-a lasat.

Trebuie sa le multumesc tuturor medicilor si personalului din spital care au avut atat de multa grija de mine astazi si celor care m-au facut sa ma simt putin mai bine printr-o surpriza plina de semnificatie”, a fost mesajul publicat de Madalina Ghenea in mediul online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului