Vedete din Romania

#Lidia Buble #razvan simion #despartire

Lidia Buble, dezvaluiri neasteptate despre relatia cu Razvan Simion, la doi ani de la despartire: "Mi-era frică"

 

 

Desi s-au despartit in urma cu aproape doi ani, Lidia Buble si Razvan Simion au ramas in relatii bune, prezentatorul fiindu-i manager.

Lidia Buble si Razvan Simion au fost impreuna multi ani si cand toti se asteptau ba la casatorie, ba la copil, cei doi au ales sa mearga pe drumuri diferite. Totusi, cei doi au ramas in relatii bune.

In podcastul Alxandrei Ungureanu, Lidia Buble a vorbit despre Razvan Simion, spunand ca a ajutat-o foarte mult, mai ales cand trecea prin momente de cumpana.

Intr-o zi vorbeam cu Razvan si zic: «Simt ca am obosit. Simt ca nu mai am inspiratie, ca nu ma mai regasesc». Ma uitam in oglinda si ziceam «cine e fata asta?». Eu, care in fiecare zi eram cu zambetul pe buze si cu chef de viata, sa fac de toate. Mi-a zis: «Ia o pauza, ce te opreste?». Mi-era frica, cumva, pentru ca social media e la putere in zilele noastre. Mi-a fost teama, dar am zis ca mai presus de toate este sa fiu eu bine cu mine, ca sa pot sa inspir oamenii cu muzica si energie buna. Revenirea mea a fost foarte apreciata. Mi-a prins bine”, a spus cantareata.

Lidia Buble a mai dezvaluit ca tot de la Razvan a invatat cele mai multe lucruri, acesta fiindu-i alaturi si in prezent, din rolul de manager: Omul de la care am invatat cele mai multe pe toate planurile a fost Razvan. El m-a invatat si foarte multa muzica, pentru ca stie multa muzica, desi este prezentator TV. M-a invatat foarte multa muzica si nu numai. Are gusturi rafinate”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare