Vedete din Romania

#alexandra druli #alex delea

Alex Delea, relatie cu Alexandra Duli? Cum au reactionat fanii cand i-au vazut impreuna: „Casa de piatra”

Show-ul Survivor Romania 2022 a fost castigat de Alex Delea, care a facut parte initial din echipa Razboinicilor, iar mai apoi a ajuns la Vulturi.

In ambele echipe, castigatorul celebrului show a avut-o ca si coechipiera pe Alexandra Duli, care in trecut a participat si la show-ul Burlacul, de la Antena 1. Iar dupa ce s-au intors din Republica Dominicana, cei doi fosti concurenti de la Survivor pare ca se indreapta mai mult spre ceea ce se intampla in emisiunea de la Antena 1, nu in cea de la PRO TV! Pentru ca au postat o poza pe Instagram in care apare impreuna, iar fanii sunt de parere ca Alex Delea si Alexandra Duli formeaza un cuplu acum.

 

Nu doar fanii, ci si colegii lor de la Survivor Romania 2022 s-au grabit cu urarile. „Casa de piatra”, le-a scris Elena Matei in dreptul fotografiei, iar Mari Fica a reactionat si ea: „Asteptam poza asta. O alta concurenta de la Survivor care le-a raspuns la poza a fost Oana Ciocan: „Casa de piatra, nebunii mei. Si multi, multi copilasi”. „Mama, ce frumosi sunteti”, le-a scris si Ana Dobrovie.

In ciuda faptului ca multa lume spune ca ar forma un cuplu, Alex Delea si Alexandra Duli au lasat totul in mister si nu au reactionat in niciun fel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare