Vedete din Romania

#revenire televiziune #laura cosoi #antena 1

Laura Cosoi revine pe micile ecrane. Actrita va aparea intr-un serial de la Antena 1: "Mi-a fost foarte dor"

Laura Cosoi se alatura distributiei productiei romanesti "Bravo, tata!", care a fost reinnoita pentru cel de-al doilea sezon.

Noul sezon va fi difuzat incepand cu data de 18 februarie, in fiecare duminica, de la ora 20.00, pe Antena 1. Comedia "Bravo, tata!", avandu-i in rolurile principale pe Razvan Fodor, Liviu Varciu, Cosmin Natanticu si Stefan Pavel, exploreaza aspecte legate de viata de familie, evidentiind cum micile probleme casnice de zi cu zi pot duce la situatii amuzante si complexe, cu rezolvari pline de umor. Serialul abordeaza povestea unui barbat care isi imparte timpul intre rolurile de tata, sot, iubit si prieten, aducand in prim plan aventurile si peripetiile din universul sau cotidian.

In noul sezon, Laura Cosoi va face si ea parte din serialul "Bravo, tata!". „Mi am dorit foarte mult sa revin in proiectele de televiziune, mi-a fost foarte dor, in special, de aparitiile intr-un serial si m-am bucurat atunci cand am primit invitatia de a participa la castingul pentru Bravo,tata! si ca s-au gandit ca ma potrivesc in aceasta formula. Reintalnirea cu ai mei colegi de platou a fost una foarte draga, pentru ca, in mare parte, ii stiam pe toti, am mai lucrat impreuna si sunt toti oameni tare faini. De cele mai multe ori, zilele de filmare sunt incarcate cu mult umor, radem destul de mult si in afara momentelor de filmare si ma consider foarte norocoasa ca pot sa-mi exercit meseria”, a declarat Laura Cosoi, potrivit antena1.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare