Vedete din Romania

# productie video #selly #companie

Cate ore pe zi munceste Selly. Tanarul are propria companie de productie video: "La 8 dimineata sunt in birou"

 

Selly, in varsta de 22 de ani, este cel mai popular vlogger din Romania, cu peste trei milioane de abonati pe canalul sau de YouTube. Pe langa activitatea sa de creator de continut, tanarul gestioneaza si propria sa companie de productie video, unde coordoneaza o echipa de angajati.

Parcursul lui Selly in lumea vloggingului a inceput la varsta de 13 ani, cand a devenit partener afiliat YouTube. De atunci, a primit doua premii de argint si unul de aur din partea platformei pentru continutul sau. La doar 17 ani, in 2019, Selly a devenit cel mai urmarit YouTuber din Romania.

La 22 de ani, cu o cariera de 10 ani in vlogging, Selly s-a diversificat si in alte domenii. A fondat o academie de vlogging, este creator al trupei 5Gang, autor de piese, cantaret, actor si producator de film. In afara mediului online, el s-a remarcat si prin opiniile critice exprimate fata de sistemul de invatamant din Romania, precum si prin participarea la dezbateri cu diverse personalitati televizate.

In cadrul unui interviu in podcastul lui Damian Draghici, Selly a oferit o perspectiva asupra vietii sale zilnice. Tanarul vlogger a dezvaluit ca lucreaza 12 ore pe zi, incepand de la ora 8 dimineata pana la 8 seara, fiind dedicat activitatilor sale profesionale.

“Ma trezesc foarte de dimineata, nu stiu neaparat daca foarte dimineata, dar…ma trezesc pe la 6.50, 6.45, cam asa. La 8 sunt in birou, maxim 8.30 daca nu reusesc cu trezitul si mai stau un pic si lenevesc. In general la 8 seara plec de la birou, deci stau cam 12 ore la birou, apoi ma duc la sala si ajung acasa si o iau de la capat”, a dezvaluit Selly.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului