Vedete din Romania

#iulia albu #iubit #despartire

Iulia Albu si iubitul sau s-au despartit dupa intoarcerea de la America Express. Mike si-a cerut iertare public: "A fost greseala vietii mele"

 

Dupa ce fanii au urmarit primele episoade ale emisiunii America Express, au observat un comportament mai acid al iubitului Iuliei Albu fata de creatoarea de moda. Acum, dupa intoarcerea in Romania, Iulia Albu face dezvaluiri uluitoare despre experienta lor.

America Express este cunoscut pentru provocarile intense la care sunt supuse cuplurile participante, iar acest sezon nu a fost o exceptie. Dupa filmari, Iulia Albu si partenerul sau Mike au decis sa se desparta pentru o perioada de aproximativ o luna si jumatate, motivata de multiplele presiuni la care au fost supusi. Vedeta a explicat ca show-ul a adus cu sine o serie de provocari coplesitoare, care au dus la tensiuni semnificative in relatia lor.

„Noi eram aproape despartiti inainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii in el. Dar dupa i-au iesit. Dupa ce ne-am intors, am fost despartiti o luna jumatate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu, potrivit Cancan.ro.

Iubitul Iuliei Albu isi cere iertare pentru iesirile nervoase de la America Express

Fanii emisiunii au fost profund deranjati de comportamentul barbatului care a avut un comportament nepotrivit fata de partenera sa de fiecare data cand a avut ocazia. In urma valului de critici, Mike Iacob a simtit nevoia sa transmita un mesaj public. Acesta a cerut scuze public scuze si a marturisit ca a inteles gravitatea actiunilor sale abia dupa intoarcerea in Romania.

„Dragii mei, in primul rand vreau sa imi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut in timpul filmarilor America Express. Nu voi da explicatii pentru ca nici mie nu imi este clar ce s-a intamplat cu mine si cum am ajuns sa ranesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. Ceea ce s-a intamplat a fost greseala vietii mele, greseala pe care am constientizat-o la adevarata gravitate abia dupa intoarcerea in tara.

Aveti dreptate, nu merit empatia voastra, pentru ce s-a intamplat. Tot ce pot face este sa fiu recunoscator pentru sansa care mi-a fost data, pentru ca, realist vorbind, nu cred ca o merit. Aveti grija de voi si de cei dragi si nu faceti ce am facut eu. Semnat, un oltean barbos”, a scris Mike Iacob, pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare