Vedete din Romania

#covrigi uscati #iulia albu #scandal

Iulia Albu, implicata intr-un nou scandal: „Trei covrigi uscati”! E in razboi cu vedetele de pe internet

In ultima perioada, odata cu dezvoltarea mediului online, intreaga planeta a fost luata cu asalt de influenceri si influencerite. Iar, de cele mai multe ori, acest tip de oameni promoveaza fel si fel de produse.

Recent, intr-un interviu pentru Cancan, Iulia Albu a vorbit despre influencerii si influenceritele din Romania, afirmand ca aceste persoane ar promova orice pentru bani.

„Chirurgia estetica nu mai este de mult timp un subiect tabu. Si nici nu ar trebui sa fie. Nu cunosc nicio persoana publica de sex feminin care sa nu apeleze, periodic, macar la proceduri noninvazive. Este trist insa ca unii ar promova orice, pentru trei covrigi uscati. Si aici ma refer mai ales la cei ce preaslavesc interventii cu rata de succes discutabila, executate prin scari de bloc de persoane necalificate. Procesul prin care alegi doctorul, care din punctul meu de vedere trebuie sa fie chirurg estetician, nu doctor generalist si nici cosmeticiana, trebuie sa includa neaparat un background check al acestuia. Dar si o informare corecta in legatura cu ce ai nevoie real. Nu ce ai vazut tu pe TikTok si crezi ca ti se potriveste. Operatiile se fac in spital, nu in sali cu plante in ghivece si odorizante de camera.

Mai grav este ca unii cred ca pot cumpara orice si pe oricine. Si, in 99% dintre cazuri, au, din pacate, dreptate. Mi se propune si mie tot timpul. Dar nu promovez produse sau businessuri pe care nu le cunosc. Eu am o agentie care face selectia. Apoi o analizez si eu”, a spus Iulia Albu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare